Кои сме ние

Ние сме неголям, но креативен  екип от знаещи, можещи, постоянно развиващи се и енергични млади хора, които искат да ви помогнат да съжителствате с техниката на 21-и век безконфликтно и комфортно. Не е нужно да завършвате курсове по компютърни технологии или да наемате скъпо платени експерти, за да се справите с IT-предизвикателствата във вашия малък и среден бизнес. 

Доверете се на нас. 

Ние ще се погрижим за всичко това без да е нужно да ни търсите помещение, да ни осигурявате, да ни плащате заплати и да раздувате щата с нови работни места само, за да сте спокойни за нормалния ход на производствения процес. 

Историята на нашият startup не се губи назад във времето. Силата ни е в нашата младост, креативност и перманентно развитие. 

Това, което ни отличава от другите на пазара е, че предлагаме гъвкави решения, индивидуален подход и бързо действие.  Носим страстта си към технологиите от съвсем малки – това ни прави жадни за всяка новост в IT-сектора, която може да бъде приложена за целите на малкия и среден бизнес.  

Ние ще ви предложим най-разумното решение във възможно най-кратки срокове.